Sweet


ingenrubrik.

haha jag känner ju att jag skriver ofta! nooot. näe men har inte orkat eller haft nått att skriva, inte för att jag har det nu heller men haha.. näe men hejdå!
så jääävla göllig asssså!

asm

Några bilder från igår kväll:)

tisdag,

Vaknade för en timme sen typ, haha ovanligt att jag somna när jag kom hem från skolan. Började tolv idag, men det går ju inga bussar typ så var i stan vid tio! Sen drog jag och hälsade på jessica ettt tag innan jag drog till skolan. Slutade ett och var kvar i stan ett tag, och tog halv tre bussen hem.
bilder från förra veckan!

mums

slutade fyra idag! så tog fem bussen hem, sen nu gör jag typ inget allls. haha har inge mer att skriva såååååå hejdå.
'
två bilder från dagen.

zumba!

kom hem för en liten stund sedan har varit på zumba med olivia! så ska g och duscha nu sen blire att se på tv eller kanske en film, får se helt enkelt! skolan idag var inte så jobbig, slutade ett som alltid på tisdagar. Sen så har jag prov imorgon så ska kanske tvär kolla igenom sakerna om jag orkar.. ajjaaa ska gå tjarååå!
jag och olivia i nian!

måndag.

Skolan idag var chill haha, hade matte sen drog jag agnes och lisa till ica maxi för att fylla i våra praktik papper! Så känns jäävligt härligt att ha det gjort nu så behöver man inte tänka på det sen. Sen gick jag och Agnes runt och kollade på strömpilen, tog en halv tre buss in till stan och sen tog jag tre bussen hem. Sett ett avsnitt av true blood och nu gör jag typ ingenting! Funderar på att se en film, ajjaaaa skriver kanske ikväll annars blire väl imorgon tjarååååå.
egopic. hehe

k

Gör typ inget för tillfället, har iaf varit på bio idag med julia och sett smurfarna! Sen när jag kom hem så for jag dirr till Sofia och såg idol sen gick vi ut och gick en stund. Ska typ sova snart tror jag! heejjjjjsss.
haha har förövrigt barn 3d glasögon..

jag och mango en dag förra veckan.


08:04

sitter och käkar mackor just nu, och nej inte fan har jag gått upp nu, har bara aldrig gått och lagt mig haha. såååå är ganska trött nu ska käka mina mackor sen soooooova! har iaf haft en Härlig kväll med mina sötnosar amanda och sofia löööveyaa! menmen har inget mer trevligt att skriva såååå pössss och hare toppen!

hejhållatjena.

Sitter just nu sängen och har just fikat. Gårkvällen spenderades med sofia och även fredrik ett tag! Har väl inte så mkt mer att skriva för tillfället, men ska försöka bli lite bättre på att uppdatera hehe.
en bild från igår på bageriet!

RSS 2.0