i wish u were here.

gör inte så mkt för tillfället eller har röjt upp lite i mitt rum och packat resbagen, eftersom jag drar till norrbyskär imorgon och är där i två veckor! nä nu tänkte jag se desperate housewives hare så bra puss!

sämst uppdatering jag har hehe, har iaf varit på stan idag med sofia och min lillasyster haha. köpte iaf två par tygskor, en väska och en ny töjning, eftersom min andra ba försvann från örat. ajaaaa ska iaf typ sova nu eller inte puss!

picpacpoc.


shopping.

+ ett svart linne och lösögonfransar. 


hemmma...

sitter just nu och kollar runt lite på datorn. har haft en sjukt kul och underbar helg i stockholm med Amanda, Olivia och jessica!♥
bilder kommer sen när jag fått av dem andra:]  kmr jag snart lägga ut bilder med vad jag fått hem från resan. hare så bra pusss!

mobilpics.


hejdå för ett tag.

Tar en såkallad bloggpaus nuuue, känner inte för att blogga förtillfället. Haresåbra puss!

hateit.

gick upp vid elva idag, och la mig en stund ute och solade.  sedan har jag väl inte gjort mycket mer, ser på tv nu iaf. känns härligt att man är ledig även imorgon! aja ska dra hejdå!

we♥it.


gratttis mandiiie!

Sitter och ser ett bb avsnitt nu som jag missat. Ikväll äre ju final och jag hoppas på att peter vinner! har varit och ätit pizza idag till middag som jag även gjorde igår, hehe men så blire när man inte orkar laga middag;)
men ska fortsätta se nu puss!


GRATTIS AMANDA 17 ÅR!♥

lördag.

sitter just nu och gör typ ingenting? ska iaf vara med denise och natta snart:) vad vi gör får jag väl helt enkelt se! har faktiskt inga bilder från lägret alls hehe, men hade typ aldrig mobilen, men riktigt roligt vara iaf.
skaaa gå nu pussss.

kul att jag har värda rubriker.

har just städat mitt rum mied lite hjälp av julia och hennes kompis, haha som förövrig städade mer än mig!
sen målade jag deras naglar och sitter nu och väntar på pizza! sen så ska jag ut till norrbyskär imorgon så vetinte om det blir så mkt mer uppdatering förens lördag då jag kommer hem igen. men ska draa nu peacee.

RSS 2.0