GRATTIS BÄSTA MALIN 18år!


godnatttiisss.

inte bloggat på några dagar, men har varit sjuuuk och inte orkat. fick iaf tebax no provet idag, fick ig på det men sen så fick jag svara på nån fråga och vips så var det ett g! så det kändes skönt att inte behöva göra nån restuppg. slutade vid ett då vi käkade lite bröd haha sen drog jag agnes och bea te strömpilen en sväng och gick runt. tog en powernap när jag kom hem sen gick jag ut och traskade med malin. ajjaaaa ska inte dyga ut er allt för mycket med min ointressanta vardag. hejs!
har då inga nya bilder så ni får nöja er med denna goding till bild!

typsjuk.

ligger i sängen och ser på bb och äter godis, har dessutom lite feber kul. så får väl se om det blir skola imorgon men förhoppningsvis blire de. harehej!
bjuder på en snee gammal bild på mig och agnes!

NEW

jsut bytt header som min fina vän jennie har gjort! tack sötis.

hejhopp

sitter och ser tv just nu, ska dra ut om ett tag, har varit barnvakt åt julia idag, så blev att gå upp tidigare än vanligt nog för att jag sov till elva men.. haha
annars har jag inte gjort mkt alls idaaag. har inga roliga bilder heller så ni får en egopic.

hejhejdå.

sitter och ser bb just nu, sov till halv tre idag sen har jag inte gjort mkt alls. hehe har inte så mkt mer att skriva förtillfället, tjaråååå

cool, fierce and hot!


some pics from yesterday.


Hos Mallanbrallan!

Sitter hos Malin, vi sitter och pumpar våra jeans shorts juuust nu! Igår lekte vi lite med malins hår, sen kom Olle och vi drog ut på byn. Sedan såg jag och Malin en ugglefilm och somnade så sött in på soffan!


Dipdye

Har färgat håret idag, eller rättare sagt har Denise gjort de, taaack sötnos!


mycket vackra bilder må jag säga

sitter på svenskan slutar om tio min sen äree lov för min del!
tänkte bjuda på några gamla bilder nu från en gammblogg!

UGGLA.

gick och mötte malin ikväll för en powerwalk då vi stötte på en uggla. sen fortsatte vi vår vandring och hamnade på resecenter där vi satt och tog en paus, då det plötsligt kom ett tåg, och wips så satt på tåget till umeå. sen gick vi från sjukan till stan där vi köpte vår andra chailatte för dagen. sen bar det hem med tio bussen, helt klart en underbar kväll!

heeeeejigen

bästa uppdateringen jag har.. har inte nått att skriva nu hehe, ser iaf på bb just nu och lär väl bli drt resten av kvällen med. nä ska nog gå och poppa mig lite popcorn ni får hare så göttt!


RSS 2.0